Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Kínálatunk - LOGI VÁRAK - LOGI-VÁR III.
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
LOGI-VÁR III.
Természetes fából készült 3x 86 db-os natúr fa-építő alapkészlet, változatos építmények, házak, várak, makettek, modellek - a rendelkezésre álló készletek számától függően- egész birodalmak építésére szolgáló készlet. szállítási súlya : 5.0 kg
Akció! 20 900,00 Ft
Régi ár: 23 400,00 Ft
Természetes fából készült 3x 86 db-os natúr fa-építő alapkészlet, változatos építmények, házak, várak, makettek, modellek - a rendelkezésre álló készletek számától függően- egész birodalmak építésére szolgáló készlet.
LOGI-VÁR fajáték, fa építő játék.
LOGI-VÁR Logikai Várépítő Játék sajátossága hogy mindössze 5 alkatrész típust tartalmaz. Az építő elemek egyszerűen egymásba illeszthetők, nincs szükség ajtó, ablak, tető és egyéb az építkezést lassító és nehézkessé tevő összekötő alkatrészre.
A kis gerendákon található bemélyedések speciális kialakításának köszönhetően az óvodás - iskolás gyerekek a legegyszerűbb építményektől (kerítés, őrtorony) a legbonyolultabb konstrukciókig (katedrális, helikopter makett) bármilyen térbeli alakzatot összeállíthatnak. Natúr fajáték alkatrészeinek elmozdulását csapolás akadályozza, ezért a fakockánál jóval stabilabb, öntartó szerkezeteket készíthetnek a kis ácsmesterek.

Kisebbek először többnyire lapos tetőt építenek. Kézügyességük, kreativitásuk fejlődésével és a játékban rejlő nagyszámú variációs lehetőség kihasználásával későbbikben már székállást, nyeregtetőt is képesek lesznek összeállítani.
Ajándék ötlet fiúknak: vízi, légi, közúti járművek.
Logikai építőjátékból az alkotó fantázia segítségével sokféle járművet tudnak a kisiskolások összeszerelni. Egy-egy jól sikerült jármű makettet a játék befejeztével is érdemes lehet egyben tartani szobadísznek, valamint az alkotás későbbi továbbfejlesztése céljából.

Helikopter leszállópálya, terményszállító teherautó zárt felépítménnyel is összeállítható a járgány. pótkocsi is megépíthető amit a teherautó után akaszthatnak az iskolás gyerekek. favonat , játék állatok, babaszoba bútorok. fakutya, robot, esetleg a trójai faló modellje is összeszerelhető a fajáték alkatrészeiből.
Asztal, szék, konyhaszekrény, franciaágy és bármi más bútor amit az asztalos mester kitalál.

LOGI-VÁR kreatív fajátékok fiúk és lányok részére egyaránt javasolt.
Fajáték babaház készítéséhez vagy babaszoba komplett bebútorozásához is felhasználható.
Működőképes makettek, modellek készítése.
Házépítő játékhoz kiegészítő eszközként az építkezések során használható ceruza, befőttes gumi, parafa dugó. Óvodai csoportszobában, otthon található műanyag vagy fajátékok, állatfigurák kombinálásával farm, állatkert összeállítására van módjuk a kis palléroknak
haditechnikai eszközök fiúknak,
várostromhoz katapult, faltörő kos, ostromágyú és az ostromtorony mellet a nyílvető gép, kerekes kút, ceruza forgatásával a vödröt ki lehet emelni a kerekes kútból, szélmalom makett, terepasztal, garázs - alagút, vasúti pályaudvar.......
F
A fajátékok gyerekszobában vagy csoportszobában található favonat szettel, modellvasúttal, fa kirakóval összeépíthetők.
1 készlet Logikai Várépítő Játék
Faház mérete: kb. 30 × 25 × 30 cm.
1 garnitúra konstrukciós játékból gyerekek a fotón látható faházat, és annak többféle változatát alkothatják meg. Készletek többszörözésével az építési variációk is növekednek.
2 egységcsomag fajáték (172 elem)
Otthoni használatra javasolt mennyiség. 2 csomag fajáték már összetettebb építmények, áthidalások megépítését is lehetővé teszi.
3 csomag fa építő játék (258 elem)
Ekkora építőkészlettel egyszerre több építész csoportmunkában is tud dolgozni. Minden alkalommal egy új építési ötlet kipróbálására lesz módjuk a gyermekeknek.
4 garnitúra fajáték (344 elem)
Favár mérete: kb. 60 × 60 × 60 cm.
Profi építészeknek otthoni játékra ezt a fajáték mennyiséget ajánljuk. LOGI-VÁR logikai építőjáték egyedi ajándék ötlet kicsiknek és nagyoknak születésnapra, névnapra, karácsonyra. Klasszikus faépítő minden korosztálynak javasolt, nagyszerű szórakozást nyújt a család minden tagjának, így szülők és nagyszülők is belefeledkezhetnek a gyermekekkel közös időtöltésbe.(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!